miércoles, 14 de abril de 2021

GRAVACIÓ DE L’ALBUM "LA LÍNIA INVISIBLE". COR IES LA SÉNIA I OPTATIVA DE MÚSICA 4t D'ESO

El Cor de l’IES La Sénia i l’alumnat de l’optativa de música de 4t ESO participaran al projecte COM SONA L'ESO, que aquest curs s'adapta a la realitat actual i planteja un nou repte artístic a la comunitat educativa: la gravació d'un àlbum conceptual amb la finalitat de pujar-lo a Spotify.


Ja que la situació no ens permet trobar-nos físicament i fer el que ens agrada (actuar), CSE llança un projecte diferent que s'adapta al difícil moment que estem vivint però que, alhora, ens permet continuar units, com sempre, mitjançant l'art.
LA LÍNIA INVISIBLE és el títol de l'àlbum i compta amb 9 cançons cantades per 9 personatges diferents. Diversos grups ens estan confirmant la seua participació en la gravació final (segones veus, etc). L'objectiu del projecte és viure aquestes cançons, connectar amb els personatges que les canten i gravar-les (àudio). Amb les gravacions dels centres educatius construirem un àlbum.
És el nostre desig que aquest material servisca no només per a classe de música sinó que la transcendisca i arribe a tot el món. Però, sobretot, que servisca per ajudar-nos a ser una mica més feliços.
GRAVACIÓ DE LES CANÇONS: dimarts 20 d’abril.
  • Hora: de 10h a 14h.
  • Lloc: Aula de Música IES La Sénia.
  • Tècnic de So: Cèsar Murillo.