viernes, 11 de septiembre de 2020

Estudi per a fer música amb la Flauta dolça de la forma més segura possible davant el COVID-19

Una empresa valenciana, Sanimusic, ha estat aquest dimarts 15 de setembre a les 12'00h. a l'aula de música de l'IES La Sénia de Paiporta per realitzar un ESTUDI per a fer música amb LA FLAUTA DOLÇA, un dels instruments més utilitzats pels docents de música als centres de Primaria i Secundaria. Sanimusic ofereix resposta al món musical pel Covid-19. Hi ha molts dubtes en els col·lectius relacionats amb la música que han mostrat la seva preocupació per la desinfecció i la seguretat, tant d'instruments musicals com dels propis espais d'assaig o concerts. Amb una experiència acreditada de més de 25 anys en els sectors químics i musicals s'ha convertit en una de les grans esperances de la música per reprendre la nova normalitat amb les màximes garanties.

Els resultats obtinguts seran donats a conèixer en una CONFERÈNCIA a l'Auditori Municipal de Paiporta molt aviat (data i hora per determinar) amb l'assistència del nostre alumnat.

SANIMUSIC   SANIMUSIC YOUTUBE


A més d'oferir una magnífica solució per a aficionats i professionals de l'àmbit de la música en aquest moment de crisi sanitària sense precedents, Sanimusic lliurarà tots els beneficis que genere aquesta activitat a la Fundació Partitura i Territori, entitat en procés de constitució.