lunes, 13 de mayo de 2019

PROESO 10é aniversari. Concert-espectacle "Rock per la infància". Sense paraules ART

GALERIA FOTOGRÀFICA  
"No hi ha paraules per descriure el que vam sentir ahir. Moltes gràcies a La Fúmiga, Lilit i Dionís, Frida, El Diluvi, Atupa i Candela Roots per fer-nos gaudir de la seua música, i per una bona causa SaveTheChildren. Enhorabona a GI Proeso i a la seua coral. Alumnes i mestres volem repetir" (Alicia PC, mestra de Música).

   


"Quina manera més espectacular per concloure una nova temporada, i celebrar el 10é aniversari de GI Proeso (Josep Vicent Jover, professor IES Luís Vives de València).
"Ahir va ser una nit que mai podre oblidar. Moltissimes gràcies a tots i totes les que ho fereu possible. Milions de gràcies GI Proeso, milions de gràcies a l'Ajuntament de Sueca, milions de gràcies als més de 500 xiquets i xiquetes que ahir ho donareu tot, milions de gràcies a La Fúmiga, ATUPA, Frida, Candela Roots, Lilit i Dionís i el Diluvi per haver estat al nostre costat i milions de gràcies a tots els que vinguereu a lluitar amb tots nosaltres contra la pobressa infantil junt a Save the Children. Ha segut un privilegi poder dur aquesta meravella a Sueca, a casa" (Carlos Riera, director de PROESO).
Totes i tots en alt amb les mans en l'aire contra la guerra als xiquets i xiquetes del món!