domingo, 7 de agosto de 2016

Els oficis de la Música


1.Interpretació   2.Creació   3.Pedagogia/Investigació
4.Construcció   5.Tecnologia/Comunicació

Son les diferents vesants Professionals de la Música. Representants de cadascuna d'elles ens han visitat i ho seguiran fent per al coneixement i disfrute de l'alumnat de l'IES La Senia de Paiporta.

- Al curs 2014/15 tinguérem la performance "Com fer un disc" a càrrec de Miquel Landete "Senior i el Cor Brutal" (Tecnologia/Comunicació), al Flautista de la Banda Municipal de València i pare d'una alumna del nostre centre, Marcos Chirivella Andrés (Interpretació), el Taller de Batucada a càrrec d'Hilari Marí i Rafa Navarro de Perkufest” (Pedagogia/Interpretació) i al grup "D.istrito F.ederal", format pel nostre company David Chao (professor d'anglès) i Fernando Blaya (Interpretació/Creació).
- Durant el curs 2015/16 hem desfruitat de la conferència “Charlas Divergentes” a càrrec del compositor Carlos Riera, sobre la industria musical, la música als videojocs, cinema i televisió (Creació/Tecnologia i Comunicació) i del grup "Quartega's Brass" amb l'espectacle "We will Pop you" (Interpretació).